STEDENTRIPS

Onze top bestemmingen

Of misschien zit hier iets voor je tussen

Stedentrips

Zin in een stedentrip?

Altijd een goed idee, een stedentrip! Ga er even tussenuit met het vliegtuig, bus, trein of eigen auto. Cultuur snuiven en genieten van een bruisende (hoofd)stad of een authentiek stadje. Kortom er zit zeker een stad naar jouw hart bij!

•    Heel veel keuze uit de bestemmingen
•    Cultuur snuiven
•    Shoppen
•    Er even tussenuit

Welke stad je ook kiest, er zijn volop bezienswaardigheden, inspirerende musea, historische pleinen en imposante bouwwerken te bewonderen. Zowel binnen als buiten Europa is er veel te zien. Steden als New York, Valencia, Lissabon, Split of het Afrikaanse Marrakesh zijn erg populair!

Stedentrips: je kunt blijven gaan

Het kost je vaak maar een paar dagen en je ziet heel veel. Je reist licht met alleen je handbagage waardoor je direct door kunt als je geland bent. Als je kiest voor een centraal gelegen accommodatie ben je weinig tijd kwijt met het reizen naar de bezienswaardigheden van de stad. ’s Ochtens naar de lokale markt, ’s middags een museum bezoeken of genieten van een stadspark en ’s avonds de lokale keuken proeven. Wat een heerlijkheid!

Stedentrips: Zóveel keuze 

Voor een stedentrip is er ongelooflijk veel keuze en voor ieder wat wils. Bezoek het Louvre in Parijs, gooi een muntje in de Trevifontein in Rome en maak direct een wens, bekijk de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace in Londen, zomaar een paar voorbeelden van geweldige momenten die je kunt beleven tijdens je geboekte stedentrip. Wil je even een paar dagen er tussenuit maar toch niet alleen maar cultuur snuiven bezoek dan een van de volgende steden waar je een fantastische combinatie kan maken met het strand. Even lekker luieren in Barcelona, Málaga of Nice, in deze steden kun  je ook relaxed een dagje naar het strand. 

Wat minder bekende steden zoals Reykjavik, Stockholm en Helsinki zijn ook the place to be, je kan hier heerlijk genieten van de prachtige bouwwerken en de geweldige cultuur. Berlijn is een van onze favoriete steden, een stad met een oorlogsverleden waarvan er nog vele zichtbare bezienswaardigheden te vinden zijn. Wat denk je van het stuk bewaarde muur, en de vele oorlogsmusea die er te vinden zijn, maar Berlijn heeft veel meer te bieden, zo is de hedendaagse stad hip, je kan er heerlijk eten en stappen tot in de vroege uurtjes. 

Wil je eens een wat langere stedentrip maken kijk dan eens buiten de Europese grenzen, een stad als Dubai, waar alles groot, groter, grootst is. Een geweldige indrukwekkende metropool die haar gelijke niet kent. Wat denk je van heerlijk chillen in Miami of een kijkje nemen op sunset boulevard in Los Angeles. Bezoek New York City en ervaar het monument van 9/11 en sta stil bij deze gebeurtenis die de hele wereld schokte. 

Ook dichterbij huis kun je heerlijk genieten van een paar dagen er even tussenuit. Geweldige steden als Amsterdam, Brussel, Antwerpen of Düsseldorf. Allemaal binnen enkele uren met de auto te bereiken zodat je snel kan genieten van de cultuur en vele bezienswaardigheden die deze steden te bieden hebben. 

Heb je ook zin om er even tussenuit te gaan? Dan zijn stedentrips de ideale oplossing. Even een paar dagen genieten in een andere stad. Dichtbij huis óf juist lekker ver weg; met onze ruime keuze kan het allemaal!