Soort vakantie

Bestemming

Reisperiode

Verzorging

  • bezoek de prachtige La Seu kathedraal
  • heel veel winkels voor de shopliefhebbers
  • kilometerslange wandelboulevard
  • indrukwekkende jachthaven

Hotel Isla Mallorca

Spanje / Mallorca / Palma

Hotel Isla Mallorca & Spa beschikt over groot buitenzwembad en een luxe binnenzwembad met spa-centrum

Rolstoelvriendelijk
Bar
Sauna
Fitnessruimte
Restaurant
Airconditioning
Wellness centre
Zwembad
Binnenzwembad
Sport en spel
Bedlengte > 2 meter
27 maart 2023Vanaf
€   839,26,-
Direct boeken


Informatie

De parel van de Middellandse Zee is Palma de Mallorca, ook wel Palma genoemd, de hoofdstad van Mallorca. Een veelzijdige stad, want Palma is cultuur, shoppen, relaxen, sporten, strandleven, nachtleven, feesten tot in de nacht en lekker eten. Het is een stijlvolle, intieme en verfijnde stad en de blauwe zee met de jacht,-en cruisehaven aan de lange boulevard maakt het plaatje compleet. 

De prachtige La Seu kathedraal ligt in het centrum, kort aan zee in een mooi park waar het goed toeven is. Palma heeft ruim 400.000 inwoners en dat is ca de helft van het aantal inwoners op het hele eiland.

Het meest opvallende is natuurlijk de kathedraal La Sue maar er is veel meer te zien. Mede door de multiculturele geschiedenis van de stad zijn de invloeden goed te zien in de architectuur. Ook de moderne delen van Palma zijn een bezoek meer dan waard.

De straten zijn verkeersvrij en het is een verademing om lekker door de straatjes te slenteren en de architectuur en leuke shops te bekijken. Je kunt de stad prima verkennen met een fietstocht of een wandeling met een gids.

Ook de echte winkelliefhebbers komen niets te kort in Palma, de bekende Spaanse winkelketens zoals Zara en Massimo Tutti zijn goed vertegenwoordigd. Palma zeker ook een aanrader voor een shopping weekend.

Het openbaar vervoer in de stad is uitstekend. Een uitgebreid netwerk van bussen brengt je overal naar toe. Ook de zogenaamde Hop on Hop off bus rijdt hier, zo kun alles op je gemak bekijken in zo’n  cabrio bus die langs alle attracties en bezienswaardigheden rijdt.