AUTOVAKANTIES

Onze top bestemmingen

De vrijheid van autovakanties


Je bepaalt zelf het tempo en de weg naar je vakantiebestemming. En je hebt altijd vervoer bij je voor een uitstapje of boodschapje. Die vrijheid is heerlijk, zeker tijdens je welverdiende vakantie!


•    Prachtige bestemmingen, ook dichtbij
•    Flexibel en vrij
•    Verblijf in een hotel, appartement, huis, villa, tent of caravan
•    Op stap met je eigen spullen

Vind jij autorijden leuk? Ga dan op stap met je eigen auto en ontdek de mooiste plekjes. Wij bieden allerlei soorten accommodaties aan, je hebt de keuze uit een tent, villa, hotelkamer, appartement, vakantiehuis of caravan. We hebben voor ieder budget de perfecte autovakantie!
Je hebt de keuze uit alle landen binnen Europa. Of je nu dichtbij blijft of verder weg, jij bepaalt het. Of je kiest voor diverse bestemmingen in één reis, lekker roadtrippen door verschillende landen.
Zo kun je kiezen voor het altijd populaire Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje. Maar denk ook eens aan Slovenië, Kroatië, Luxemburg, Polen en zelfs Portugal is mogelijk.

Verblijf in een hotel

Wil je lekker verwend worden? Kies dan voor een hotel, want hier hoef je echt niets zelf te doen. Je bed wordt opgemaakt en de schone handdoeken liggen voor je klaar en vaak hoef je de deur niet uit voor een heerlijke maaltijd!

Kamperen tijdens je autovakantie

Je ervaart alle vrijheid als je kiest voor een verblijf op een camping. We hebben zowel compleet ingerichte tenten en caravans maar ook kampeerplaatsen voor je eigen caravan of camper. Ook ideaal als je met kinderen op vakantie gaat, ze hebben in no time contact met andere kinderen op de camping en zeg nou zelf, als de kids het geweldig hebben dan heb je zelf de vakantie van je leven!

Ervaar de vrijheid tijdens je autovakantie

Je kunt op je eigen tempo de omgeving verkennen. Vrij om te gaan en staan waar en wanneer je zelf wilt. Bezoek een lokale markt of ga naar die mooie baai die een eindje verderop ligt. Een bergwandeling maken of een stad bezoeken, alles kan en mag! Die ultieme vrijheid heb je wanneer je een autovakantie boekt. Vooraf zijn er zeker al plannen gemaakt maar na je vakantie kijk je terug en merk je dat je veel meer en andere dingen gedaan hebt waarvan je heerlijk hebt genoten. Dát is vakantie!!

Wat kost een autovakantie?

Vaak is een autovakantie een stuk voordeliger dan een vliegvakantie, zeker als je met het gezin eropuit trekt. Daarnaast kun je gemakkelijk meerdere bestemmingen ontdekken in één reis. Het ligt er vanzelfsprekend aan welke eisen je stelt aan de accommodatie waar je wil verblijven. Eigenlijk kun je een aurovakantie zo voordelig of duur maken als je zelf wilt.

Een autovakantie betekent veel vrijheid, flexibiliteit, prachtige bestemmingen en zeker ook avontuur. Lekker weg met je partner of met je gezin. Kies voor een strandbestemming, een natuurgebied of juist voor een bruisende stad, het is allemaal mogelijk. Kijk naar ons aanbod en boek de vakantie die bij jou wensen past!