WINTERSPORT

Onze top bestemmingen

Besneeuwde bergtoppen, prachtig geprepareerde pistes en een gezellige aprés ski, dat is de combinatie die winterport zo uniek maakt. Ben jij die sportieveling die zeker 1 x per  jaar naar de sneeuw afreist en gaat genieten van alles wat een wintersportbestemming te bieden heeft? Kijk dan snel naar ons uitgebreide aanbod en boek je geweldige vakantie!

Het uitgebreide aanbod van Directbookers bestaat uit de meest prachtige wintersportbestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Natuurlijk wanneer je wat dichterbij wilt blijven en er ligt sneeuw dan is Duitsland een goede optie. Als je niet alleen op de lange latten wilt staan en van die berg af wilt skieën of snowboarden maar je wilt meer kijk dan eens naar de vele prachtige bestemmingen in Noorwegen en Zweden. Wij weten zeker dat je op alle prachtige plaatjes al verliefd wordt maar wat denk je van een huskitocht door de tiefschnee? Een bezoek aan een rendierfarm? Een overnachting in een heus Ijshotel? En natuurlijk een bezoek aan de woonplaats van de kerstman, alles is mogelijk bij een winter vakantie naar Noorwegen of Zweden! Wij weten zeker, het is een ervaring om nooit te vergeten.

Wanneer je nu een beginnende wintersporter bent of je hebt al veel vaker op de pistes gestaan, Directbookers heeft voor iedereen een passende vakantie die bij al jouw wensen aansluit. Oostenrijk is een wintersportland bij uitstek natuurlijk vanwege de alpen, echter kan je hier altijd rekenen op besneeuwde hellingen door de aanwezigheid van de Gletsjers met hun eeuwige sneeuw. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende soorten accommodaties voor ieders budget. Vergeet de ultieme aprés ski ervaring niet, hier is Oostenrijk heer en meester in, dus na de actieve dag heerlijk de kroeg in voor wat schnaps onder het genot van gezellige muziek, wie wil dat nu niet?

Zwitserland is qua ligging uniek en heeft hierdoor vaak als een van de eerste landen verse sneeuw. Kilometerslange pistes voor de beginner en gevorderde skiër liggen klaar en er is volop keuze aan verschillende soorten accommodaties. Na een actieve dag kun je heerlijk genieten van de rust en gastvrijheid in je accommodatie en natuurlijk niet te vergeten de heerlijke Zwitserse kaasfondue!

Frankrijk biedt werkelijk alles voor een perfecte wintersportvakantie. Er zijn ontelbare kilometers pistes voor de gevorderde skiërs maar in de wat kleinschaligere plaatsen ook genoeg voor een beginner. Voor een gezellige aprés ski na een lange actieve dag kun je in Frankrijk ook je hart ophalen. Directbookers biedt zowel in de Savoie als Haute Savoie voldoende prachtige accommodaties voor ieders budget, dus laat je niet weerhouden en kijk snel naar ons aanbod. 

Italië is bij de Nederlanders nog niet zo ontzettend bekend als wintersportbestemming maar ook dit land heeft genoeg vertier en kilometers prachtige pistes te bieden. Wat een bijkomend voordeel is, na een actieve dag op de piste kun je genieten van de heerlijkste pizza's en pasta's, wie wil zijn dag nu niet zo eindigen?

Wintersporten maar dan wat dichter bij huis kan natuurlijk in Duitsland. De meest bekende wintersportplaatsen zijn Winterberg en Willingen. Vanzelfsprekend kun je hier pas echt skieën of snowboarden wanneer er ook hier voldoende sneeuw ligt, dit is niet altijd een zekerheidje. Deze vakanties worden vaak last minute geboekt wanneer de weersvoorspellingen aangeven dat er sneeuw gaat vallen. Wees er op tijd bij en check snel ons geweldige aanbod aan accommodaties en wie weet geniet jij straks van een heerlijke Duitse Bratwurst op de piste!

Scandinavië wordt steeds populairder de laatse jaren als wintersportbestemming, mede omdat het nog niet ontdekt als door het massatoerisme, wil je genieten van een rustige wintersportvakantie kijk dan snel in ons geweldige aanbod!

Wintersporten is een geweldige manier om je vakantie te vieren, de afwisseling tussen actief bezig zijn, de prachtige natuur, de geweldige accommodaties, het heerlijke eten en de gezellige aprés ski vormen samen een TOPvakantie!