Albufeira

Portugal - Algarve

Soort vakantie

Bestemming

Reisperiode

Verzorging

  • bruisende badplaats
  • veel jongeren vieren hier vakantie
  • heerlijk zandstrand voor de deur
  • mooie jachthaven

Appartement Real Marina

Portugal / Algarve / Olhão

Real Marina Residence biedt u moderne en zeer ruime appartementen in het gezellige Olhao, een vissersdorp met prima restaurants, terrasjes en witgeverfde huisjes

23 september 2023Vanaf
€   685,-
Direct boeken


Informatie

Albufeira staat garant voor een bruisende zonvakantie. Albufeira wordt  omringd door grillige kliffen, okerkleurige rotsformaties en mooie goudkleurige zandstranden.

Albufeira staat voornamelijk bekend om ‘The Strip’ met zijn vele uitgaansmogelijkheden. Albufeira is de badplaats bij uitstek als je van stappen houdt. Albufeira is geliefd bij jongeren voor een echte feestvakantie.  Zon, zee en strand. Je kunt er niet omheen tijdens je  vakantie in  Albufeira. Vooral het centraal gelegen Fisherman’s Beach is erg geliefd.

De badplaats Albufeira heeft twee gedeeltes. Het oude centrum, met de smalle straatjes en gezellige pleinen is de plek waar je ’s avonds romantisch kunt dineren. Met een goed glas wijn op tafel en een portie verse vis kan je avond niet meer stuk. De moderne jachthaven is ook een leuke plek om je ogen de kost te geven aan de dure jachten die er liggen. 

Ben je een echte feestganger, wandel dan in de avond richting Praia da Oura waar je vanzelf ‘ The Strip’ op loopt. Deze straat wordt overspoeld door cafés, bars en discotheken waar je je tot in de vroege uurtjes kan vermaken.

Populaire accommodaties in Albufeira:

  • Vila Galé Cerro Alagoa is al jaren een populair hotel, niet modern ingericht de locatie van dit hotel is erg geliefd. Een centrale ligging, precies tussen twee hotspots. Aan de ene kant het oude centrum van Albufeira. Omringd door cafés, restaurants en winkels en aan de andere kant 'De Strip', de modernere wijk met vele uitgaansgelegenheden. En natuurlijk het prachtige goudkleurige strand, waar je zo naar toe loopt.
  • Appartementen Cerro Mar Garden in Albufeira is een kleurrijk en gastvrij complex. Je kan hier tot rust komen in de warme ingerichte appartementen. Geniet van de zon bij het zwembad of op de zandstranden Arrives of Alveiros in Albufeira. De accommodatie ligt op 300 meter van het centrum van Albufeira.
  • Al jaren favoriet voor je een verblijf in Alburfeira: Club Albufeira Garden Village. Het verblijf is gebouwd als klein dorp en ligt aan de rand van het centrum en het strand van Alburfeira. Neem de shuttlebus naar het centrum of stap in de taxi. De appartementen zijn basic ingericht maar zien er uit om door een ringetje te halen.