DE INTERNETVERKOPER MET EEN PERSOONLIJKE TOUCH

Directbookers is een nieuwe reisorganisatie die haar reizen via internet aanbiedt, echter wanneer deze website bezocht wordt zal je de persoonlijke benadering ervaren. Wij zijn van mening dat vooral in deze onzekere tijden een echt “klantgevoel”, duidelijkheid en een goede en uitgebreide communicatie gewenst zijn. Directbookers gaat hier 100% voor, boek een reis bij Directbookers en ervaar het unieke gevoel voor, tijdens en na afloop van de reis.

Directbookers is een onderdeel van Reisburo “Dutax” BV, wat al meer dan 30 jaar een begrip is in de reiswereld. Niet alleen door het zelfstandige Reisburo in het Brabantse dorp Made maar zeer zeker ook door onze eigen touringcars die al tientallen jaren reizen verzorgen door heel Europa. Tevens is Dutax Reizen al meer dan 60 jaar een grote speler op het gebied van georganiseerd taxivervoer in Brabant en net daar buiten. Kortom, een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring in het boeken en organiseren van reizen waarbij jij als klant altijd op de eerste plaats komt en wij jou dit gevoel, ondanks dat je via internet een reservering maakt, zeer zeker willen geven.

Directbookers is geboren uit de toenemende vraag naar online boekingskanalen voor een geweldige vakantie maar toch wordt er door middel van persoonlijke aandacht het gevoel gecreëerd dat je persoonlijk benaderd en geholpen wordt. Zo is contact met onze medewerkers heel makkelijk. Verschillende manieren zijn mogelijk en je kunt hierbij de manier kiezen die jij het prettigst vindt.

Telefoon:

Wij zijn dagelijks tijdens kantooruren te bereiken via telefoonnummer 0162-685858. Geen automatische bandjes, geen keuzemenu’s,  geen wachtrijen, maar meteen een van onze medewerkers aan de telefoon. Mocht het even wat drukker zijn aan de telefoon dan hoef je niet te wachten maar noteren wij je telefoonnummer en bellen je direct terug.

Chat:

Op de website vind je onder de contactpagina een chatfunctie, tevens tijdens het surfen op onze website staat deze functiemogelijkheid altijd rechts onderin het scherm. Stel direct je vraag en je hebt direct een reactie. Niet wachten op antwoorden per mail maar direct contact en altijd een medewerker. Deze functie is tijdens onze kantooruren beschikbaar, buiten kantooruren kan je wel een chatverzoek versturen welke dan direct behandeld wordt zodra een van onze medewerkers weer op kantoor aanwezig zal zijn.

Mail:

Wanneer je vragen hebt die iets uitgebreider zijn, jouw wensen door wilt geven voor een geweldige vakantie of ons informatie wilt geven dan kun je ons 24/7 mailen. Onze medewerkers zullen je mail zo snel mogelijk binnen kantooruren beantwoorden. Stuur al je vragen, opmerkingen of wensen door naar info@directbookers.nl

Whattsapp:

Deze functie komt binnenkort ook op onze website, zo kun je door middel van een eenvoudig appje direct in contact komen met een van onze medewerkers en kunnen zij je verder helpen met al je vragen. Hierover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Wanneer er een boeking gemaakt wordt en deze komt in ons systeem binnen wordt je altijd door ons gebeld. Dit is onze persoonlijke service, we nemen graag de boeking met je door, wij kennen onze accommodaties en bestemmingen en voorzien jou graag van een persoonlijk en eerlijk advies. Tevens worden eventuele vragen van jou direct beantwoord, hoe makkelijk en prettig is dat!

Onze openingstijden zijn op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag  van 10:00 tot 16:00 uur. Indien je ons op onze werkdagen mailt voor twee uur 's middags, krijgt je van ons Direct dezelfde dag nog een reactie.

Opgeteld hebben onze werknemers meer dan 50 jaar ervaring in de reiswereld, jouw vakantie is bij ons dus in perfecte handen!

Directbookers selecteert voor jouw de beste reizen voor de laagste prijs, boek je vakantie bij Directbookers.nl en ontvang onze persoonlijke service er gratis bij!!

Wij wensen je alvast veel plezier met het uitzoeken en vinden van jouw welverdiende vakantie!!

 

Met vriendelijke vakantiegroet,

Directbookers.nl