Turkije

Soort vakantie

Bestemming

Reisperiode

Verzorging

  • prachtige bestemmingen voor een zon & strand vakantie
  • ook geschikt voor cultuurliefhebbers
  • op slechts 3 a 4 uur vliegen
  • scherpe prijs kwaliteits verhouding

Hotel Çimen

Turkije / Turkse Rivièra / Alanya

17 april 2024Vanaf
€   244,-
Direct boeken

Appartement Club Sidar

Turkije / Turkse Rivièra / Alanya

In Appartementen Club Sidar aan de Turkse Rivièra is er aandacht voor elke gast

Aanbieding
Stoombad
WiFi
Fitnessruimte
Bar
Restaurant
Zwembad
Strand
Kinderzwembad
Kinderactiviteiten
Amusement
Speeltuin
Sport en spel
Centrum
7 april 2024Vanaf
€   313,-
Direct boeken

Hotel Eftalia Downtown

Turkije / Turkse Rivièra / Alanya

Dit hotel heeft een goede ligging ten opzichte van de gezellige badplaats Alanya aan de Turkse Rivièra

Aanbieding
Sauna
Stoombad
Fitnessruimte
Bar
Restaurant
Zwembad
Kinderzwembad
Speeltuin
Wellness centre
7 april 2024Vanaf
€   360,-
Direct boeken

Hotel Kleopatra Tuna

Turkije / Turkse Rivièra / Alanya

De appartementen van Kleopatra Tuna hebben als grootste troef het fantastische Kleopatra strand op slechts 50 meter afstand

Bar
Restaurant
Zwembad
Strand
Kinderzwembad
Amusement
Airconditioning
13 april 2024Vanaf
€   405,-
Direct boeken

Hotel Akra V

Turkije / Turkse Rivièra / Antalya

9 april 2024Vanaf
€   388,-
Direct boeken


Informatie

Turkije

Een van de meest populaire vakantiebestemmingen is toch wel Turkije te noemen. Een land met vele gezichten en zeker voor iedere vakantiereiziger meer dan de moeite waard om een keer bezochte te hebben.

Turkijke ligt deels in Europa en het grootste deel ligt op het Azië continent. Het heeft een heerlijk klimaat met zachte winters en hete zomers en wordt door miljoenen vakantiegangers per jaar bezocht. Een belangrijke trekpleister is toch wel het grote all inclusive concept in alle bekende turkse badplaatsen langs de zuidkust. Uw vakantie naar Turkije zal gekenmerkt worden door lekker eten en drinken en de mooiste waterpretparken en leukse activiteiten.

Turkije is met een afstand van 3.5 uur vliegen vanuit Nederland een goed uitgangspunt voor een vakantie in een heerlijk mediterraans klimaat, tevens is het handig dat de visumplicht sinds maart 2020 niet meer nodig is dus niks staat uw heerlijke vakantie naar deze geweldige bestemming nog in de weg. Turkije is qua oppervlakte een groot land en indien u meerdere plaatsen zou wensen te bezoeken zijn er tal van mogelijkheden om dit te regelen. Relatief voordelige binnenlandse vluchten, lange afstandsbussen en treinen, taxi's en de bekende dolmus. Zo kunt u uw welverdiende vakantie aan het strand makkelijk uitbreiden met een paar dagen bezoek aan een van de prachtige gastvrije binnenlanden van Turkije.

Het maken van een rondreis door de veelzijdige en schitterende binnenlanden van Turkije is zeker de moeite waard maar de nadruk bij dit vakantieland ligt al sinds jaar en dag op zon, zee en strand. Dit soort vakantie kan aan alle verschillende kusten van Turkije gevierd worden. De meest bekende regio waar vakantie gevierd wordt zijn is toch wel de Turkse Riviera, met onder andere de badplaaten Antalya, Side, Alanya en Lara. Zeker ook  de Egeïsche Kust kan niet achterblijven met de prachtige plaatsen Bodrum en Kusadasi. Bij Nederlanders ook zeer populair de Lycische Kust waar u in Marmaris en Fethiye heerlijk zult vertoeven.

Istanbul is vanzelfsprekend een prachtige hoofdstad vol cultuur en vertier, Een zeer gewilde citytrip bestemming met oneinig veel mogelijkheden om u een aantal dagen op en top te kunnen vermaken.