Costa Dorada

Spanje

Soort vakantie

Bestemming

Reisperiode

Verzorging

  • prachtige stranden langs een 200 meter lange kustlijn
  • feesten in Salou
  • even een dagje genieten in Barcelona
  • van de wildwaterglijbaan in Port Aventura

Appartement Ibersol SPA Aqquaria

Spanje / Costa Dorada / Salou

Zeer comfortabele appartementen die van alle gemakken zijn voorzien

Centrum
Sauna
Zwembad
Binnenzwembad
Kinderzwembad
Sport en spel
15 december 2021Vanaf
€   241,-
Direct boeken


Informatie

Costa Dorada


De Costa Dorada is perfect voor zowel strandliefhebbers en feestbeesten. Costa Dorada betekent goudkust en daar is geen woord van gelogen. De Costa Dorada heeft een prachtig goudgeel zandstrand van zo’n 215 kilometer lang. In de populaire badplaats Salou vindt je talloze discotheken waar je tot in de vroege uurtjes kunt blijven dansen. Ook cultuurliefhebbers komen in Costa Dorada niets tekort. Zo zijn er in Tarragona talloze historische bezienswaardigheden en kun je in het centrum van Cambrils onder meer genieten van prachtige oude poortbogen. De Costa Dorada is vooral geschikt voor families. Je vindt hier brede zandstranden, meerdere attractieparken en sfeervolle dorpen.


De stranden aan de Costa Dorada zijn echt fantastisch. De stranden bestaan voornamelijk uit goudgeel strand of fijne kiezelstranden. De plaatsen Salou, Miami Playa en Cambrils beschikken over zeer kindvriendelijke stranden. De stranden lopen geleidelijk af in zee, wat prettig is voor de kleine kinderen.

In het zuiden van de Costa Dorada vindt je de Ebro Delta. Dit is het belangrijkste natuurgebied van de Middellandse Zee. Hier leven meer dan driehonderd vogelsoorten. De nabijgelegen witte fijn-zandstranden van Playas Virgenes mag je niet missen. Tussen de rivieren de Ebro en de Ter, die evenwijdig aan de Costa Dorada Loopt, vind je het indrukwekkende Catalaanse Kustgebergte. Een plek die je tijdens jouw vakantie niet mag overslaan! 


Tip:

Wil jij een keer een middag met vrienden of familie iets anders gaan doen dan aan het zwembad of op het strand hangen? Ga dan naar Karting Salou.  Karting Salou staat bekend als één van de beste circuits van Europa en dat slechts op een steenworp afstand van Salou. Er is echt van alles te doen, uiteraard zijn er de bekende karts waar je heerlijk en snel in kunt rijden over het circuit wat meer dan 800 meter lang is!