Brazilië

Soort vakantie

Bestemming

Reisperiode

Verzorging

  • brazilië is 240x zo groot als Nederland
  • het ongeëvenaarde Rio de Janeiro
  • bezoek de Iguazu Falls
  • de ongerepte Braziliaanse Amazone

Appartement Eco Paradise

Brazilië / Ceará / Cumbuco

In Eco Paradise zit je perfect als je er graag op uit trekt en voldoende hebt aan een goede slaapplek

Sauna
Bar
Restaurant
Zwembad
Strand
Sport en spel
Strand
Airconditioning
Centrum
28 juni 2021Vanaf
€   968,-
Direct boeken

Hotel Kitedream Cumbuco

Brazilië / Ceará / Cumbuco

Als je op zoek ben naar comfort, kwaliteit en een fris modern appartement, dan zit je bij Kitedream Cumbuco goed

28 juni 2021Vanaf
€   1042,-
Direct boeken


Informatie

Brazilië grenst aan Suriname, Guyana, Venezuela, Colombia, Peru, Bolivia, Paraguay, Argentinië, Uruguay en de Atlantische Oceaan. Brasilia is de hoofdstad en São Paulo is de grootste stad in het land.

Brazilië is 240x zo groot als Nederland. Brazilië heeft enorm veel te bieden, zoals de watervallen van Foz do Iguaçu, Rio de Janeiro, het Amazonegebied en natuurlijk de beste stranden ter wereld in Natal en João Pessoa. Waar je ook bent, de Braziliaanse bevolking is overal even vrolijk, vriendelijk en enthousiast.

Het carnaval, het Christusbeeld, de favela’s, de Copacabana en kleine bikini’s: Rio de Janeiro is een stad die zijn gelijke niet kent in de wereld. Deze bruisende metropool aan zee is een absolute must see tijdens ieders Brazilië reis.

De Iguazu Falls bevinden zich op de grens van Argentinië en Brazilië en vormen samen de grootste verzameling watervallen ter wereld.

Bonito is één van de mooiste en meest unieke eco-bestemmingen ter wereld met een prachtige natuurlijke omgeving, middenin het regenwoud van Brazilië.

Ilha Grande heeft witte stranden, blauwe zee, palmbomen en een super relaxte sfeer en is hét Braziliaanse bounty eiland, vlakbij Rio de Janeiro.

Ver verwijderd van de rest in Brazilië ligt in het noordwesten de stad Manaus. Dit is dé uitvalsbasis voor een bezoek aan één van de meest ongerepte stukken wildernis op aarde, de Braziliaanse Amazone.

Capoeira is een spectaculaire dans/vechtsport en komt uit de 17e eeuw. Het is inmiddels, na voetbal, de meest beoefende sport in Brazilië. Op straat, in shows en vooral op het strand zul je deze prachtige sport zien. De beoefenaars van capoeira maken op het ritme van hun opzwepende muziek onnavolgbare bewegingen, werkelijk adembenemend om te zien. Capoeira is ontstaan op de slavenplantages.