Aruba

Soort vakantie

Bestemming

Reisperiode

Verzorging

  • bezoek het indrukwekkende Oranjestad
  • ervaar de overweldigende natuur
  • met een boekje relaxen op Palm Beach
  • ervaar de gastvrije lokale bevolking

Huis Amsterdam Manor Beach Resort

Aruba / Aruba / Eagle Beach

In 1989 liet de Nederlandse familie van Schaijk met een vooruitziende blik het Amsterdam Manor Beach Resort bouwen

WiFi
Bar
Restaurant
Zwembad
Strand
Kinderzwembad
Amusement
Sport en spel
15 december 2021Vanaf
€   1584,-
Direct boeken

Hotel Coconut Inn

Aruba / Aruba / Montaña

Het Coconut Inn is een klein maar comfortabel hotel met maar 40 kamers en geheel in Caribische stijl gebouwd

15 december 2021Vanaf
€   1106,-
Direct boeken

Hotel Holiday Inn Resort

Aruba / Aruba / Palm Beach

Aan het 3,5 kilometer lange hagelwitte zandstrand Palm Beach ligt het zeer comfortable Holiday Inn Resort Aruba

WiFi
Centrum
Rolstoelvriendelijk
Bar
Sauna
Fitnessruimte
Restaurant
Wellness centre
Zwembad
Tennis
Strand
Kinderactiviteiten
Amusement
Sport en spel
Strand
Speeltuin
Duiken
15 december 2021Vanaf
€   1999,-
Direct boeken


Informatie

Alleen al het zoeken naar een vakantie naar Aruba tovert een glimlach op je gezicht! De aangename tropische temperaturen en witte stranden met de unieke divi divi bomen vormen een perfect decor voor een zonvakantie aan de Caribische Zee. Niet voor niets wordt Aruba 'One Happy Island' genoemd. Op duikvakantie op Aruba? Rondom het eiland vind je interessante koraalformaties en het grootste scheepswrak van het Caribisch gebied.

Aruba is een paradijselijk eiland, zowel boven als onder de waterspiegel. Spectaculaire scheepswrakken en verschillende soorten koraal domineren. Tevens is de onderwaterwereld gezegend met het grootste scheepswrak in het Caribisch gebied: het Antilla wrak. Verschillende duikscholen nemen je graag mee hier naartoe. Tevens kom je oog in oog te staan met roggen, barracuda's en geelstaarten.

De happiness straalt van het eiland af door de vrolijke kleuren van de gebouwen, wuivende palmbomen en zandstranden aan de Caribische Zee. Het eiland leent zich uitstekend voor een strandvakantie, want de stranden zijn écht geweldig. De twee meest populaire stranden van Aruba zijn Palm Beach en Eagle Beach.

Het centrum van Oranjestad is de ideale uitvalsbasis om bezienswaardigheden zoals Fort Zoutman te bezoeken; een militaire vesting waar de Willem III toren prijkt in de kleuren van de Nederlandse vlag. Ook winkelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Shop till you drop aan de Caya Bettico Croes - beter bekend als Main Street - waar koloniale gebouwen in pastelkleuren het aanzicht zijn.  Ook zijn er een aantal luxe winkelcentra in Oranjestad te vinden, zoals Renaissance Mall of Aventura Mall. Als kers op de taart heeft Oranjestad zelf ook een prachtig zandstrand: Renaissance Beach.