Rif St. Marie

Curacao

Soort vakantie

Bestemming

Reisperiode

Verzorging

  • prachtige natuur en spot de honderden flamingo's
  • adembenemende onderwaterwereld bij het Rif
  • geweldige luxe resorts met veel faciliteiten
  • echte honeymoon bestemming

Appartement Coral Estate Luxury Resort (ex Oasis Coral Estate Beach)

Curaçao / Curaçao / Rif St. Marie

Dit resort is een begrip op Curaçao

Aanbieding
28 september 2023Vanaf
€   1363,-
Direct boeken


Informatie

Geniet van een tropisch avontuur tijdens een vakantie in Rif St. Marie op Curaçao . Rif St. Marie ligt ten westen van de hoofdstad Willemstad. Ervaar de bijzonder mooie natuur hier, met de honderden flamingo’s die er hun voedsel uit het zoutmoeras halen. Of check-in bij de plaatselijke duikclub om toegang te verkrijgen tot het rif. De onderwaterwereld is hier adembenemend mooi. Spot papegaaivissen, kogelvissen, trompetvissen en zeeschildpadden in het kraakheldere turquoise water van de Caribische Zee. En voor wie niet duikt, het parelwitte strand geeft je de ervaring van een ultieme strandvakantie.. En met een beetje geluk spot je de Caretta schildpad, die nestelt in deze baai.

Een heerlijk verblijf op Rif St marie vind je bij Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort. Met een eindeloos uitzicht op zee zijn rustzoekers hier op de juiste plaats. Je zit zó op het zandstrand, waar je via een trap de zee in wandelt. Vergeet je duikbril niet, want Rif St. Marie is misschien wel het mooiste duik- en snorkelrif van heel Curaçao. Aan het einde van de dag is het tijd voor cocktails bij de populaire beachclub. En vergeet de prachtige zonsondergang niet.

Liever een vakantie in een ruime villa met privezwembad, kies dan voor Coral Estate Villas. Deze accmmodatie ligt bovenaan een klif. Zet je koffer weg en plons in het privézwembad. Vanuit de villa is het even lopen naar het privé-zandstrandje, maar daarna wandel je via een trap de zee in.  ( Ook geschikt voor je honeymoon! )