Soort vakantie

Bestemming

Reisperiode

Verzorging

  • natuur, cultuur en strand
  • het grootste eiland
  • het hele jaar door zon
  • luxe badplaats met heerlijke restaurants

Hotel Zentral Center

Spanje / Tenerife / Playa de las Américas

Hotel Zentral Center ligt in het hart van Playa de las Americas

27 september 2023Vanaf
€   821,66,-
Direct boeken

Hotel Puerto Palace

Spanje / Tenerife / Puerto de la Cruz

4-sterren accommodatie in het noorden van Tenerife Ontspan in het wellness center Vlakbij het centrum van Puerto de la Cruz Kom tot rust aan het heerlijke zwembad Aan de rand van Puerto de la Cruz ligt hotel Puerto Palace

Zwembad
Sauna
Amusement
Wellness centre
Aerobics
28 september 2023Vanaf
€   816,-
Direct boeken


Informatie

Costa Adeje is een bruisende badplaats op het Spaanse eiland Tenerife en trekt vanwege de vele luxueuze hotels rondom de baai van Las Toscas filmsterren van over de hele wereld. De meeste hotels zijn gelegen aan het El Duquestrand, waar je heerlijk beschut ligt op het fijne zand, met uitzicht op de rustgevende golven van de Atlantische Oceaan.

Vlak bij het strand bevindt zich het grootste winkelcentrum van Costa Adeje, Plaza del Duque, dat met zijn ronde vorm een vrij opvallend hart binnen de badplaats vormt. Overdag is het hier vrij rustig, maar zodra de zon ondergegaan is wordt het hier aanzienlijk drukker en dus ook gezelliger. Dat geldt ook voor het veel kleinere winkelcentrum genaamd Shopping Center Mirador. Het zijn vooral de culinaire restaurants die hier het leven in Costa Adeje zo heerlijk maken. 

Enkele populaire restaurants in Costa Adeje zijn:

  • Restaurant Starfish die bekend staat om de heerlijke gerechten met uitzicht over de zee.
  • Restaurant Donaire met heerlijke Europeese en Spaanse gerechten.

Tijdens een welverdiende vakantie op Tenerife kun je vanuit een luxe hotel in Costa Adeje een bezoek brengen aan de Piramides van Güímar. Dit gelijknamige dorpje aan de oostkust van het eiland Tenerife beschikt over zo'n zes piramides. De stenen die gebruikt zijn voor het bouwen van deze bijzondere bouwwerken komen uit het lavagesteente van Tenerife.

Populaire accommodatie Costa Adeje: 

  • Hotel RIU Arecas, niet uit het zwembad te krijgen? Kies dan voor hotel RIU Arecas. Dit hotel heeft een 25 meter bad en een infinity pool met een uitzicht waar je alleen maar van kan dromen. Het eten is heerlijk, er hangt een relaxe sfeer en hotel heeft een prachtige tuin. Riu Arecas is het hotel voor een geslaagde vakantie. 
  • Hotel Jardin Tropical, het hotel voor een luxe vakantie. Hotel Jardin Tropical is in een modern jasje gestoken. Kom tot rust in de moderne kamers waar je je helemaal thuis voelt. 's Avonds geniet je van een een gevarieerd diner in de Laguna Food Market, of kies een Italiaanse gerecht in het à la carte restaurant Ugo & Vandino. Als klap op de vuurpijl vind je er ook nog  'The Club', een exclusieve sensatie met onder andere toegang tot de exclusieve Club lounge.