Soort vakantie

Bestemming

Reisperiode

Verzorging

  • shop till you drop in dé modestad van Europa
  • slenter door het oude stadscentrum
  • bezoek een van de prachtige musea
  • pak een wedstrijdje AC Milan mee

Hotel Nhow Milano

Italië / Lombardije / Milaan

Hotel Nhow is een uniek designhotel gelegen in de bruisende wijk Tortona

Bar
Restaurant
28 september 2023Vanaf
€   1138,-
Direct boeken


Informatie

Milaan, dé modestad van Italië en een leuke stad voor een stedentrip. Milaan staat bekend om haar winkelaanbod, maar er is zoveel meer te beleven. Bezoekt er historisch erfgoed zoals de Duomo, met een schitterend uitzicht vanaf het dakterras. Milaan beschikt over een aantal bijzondere musea. En Voor gezelligheid moet je bij de wijk Navigli zijn, waar je tevens kunt smullen van het beste ijs in heel Milaan.

De meest geliefde bezienswaardigheid in Milaan is de Dom. Deze fantastische kathedraal bevindt zich in het hartje van de stad en is daarmee ook het ‘middelpunt’ van de stad. De Dom is een van de grootste rooms-katholieke kathedralen ter  wereld en de grootste van Italië! Het is een meesterwerk van gotische kunst. Heb je tijd en is het mooi weer, bezoek dan het dakterras vanaf waar je een fantastisch uitzicht hebt! 

Wanneer je in Milaan bent en van opera of ballet houdt mag een bezoek aan het Scala van Milaan eigenlijk niet ontbreken. Het Scala in Milaan is het grootste en oudste operagebouw ter wereld. Ondanks dat de buitenkant er gewoon uit ziet , word je zodra je binnenkomt verrast door een rijkelijk versierd interieur met als hoogtepunt de schitterende kroonluchter!

De wijk Navigli is de meest sfeervolle en gezelligste wijk van Milaan. Deze wijk bevindt zich rond de twee kanalen die Milaan nog rijk is en zit vol met restaurantjes en leuke barretjes. Zowel s ’avonds, overdag als in het weekend, is het hier erg gezellig en vind je hier veel lokale bevolking. Een andere sfeervolle wijk is de wijk Brera deze  karakteristieke wijk grenst aan de hippe en moderne wijken van Garibaldi en Porta Nuova. In de wijk  Brera vindt je sfeervolle kleine steegjes met winkeltjes, boetiekjes, kunstenaars ateliers en vooral veel gezellige restaurants en cafés.