Kan ik altijd stoelen reserveren en alvast online inchecken?

Je kan bij veel van onze reizen vooraf stoelen reserveren en online inchecken alleen nog niet bij alle reizen. Luchtvaartmaatschappijen hebben door de moordende concurrentie de vluchten helemaal uitgekleed. Zo was het enkele jaren geleden nog normaal dat je bagage vrij kon meenemen en dat er maaltijden geserveerd werden tijdens alle vluchten. Hedendaags is dat niet meer het geval en kun je heel veel extra’s bijboeken als je er maar voor betaald. Houdt dus altijd rekening met extra kosten voor deze services. Het is natuurlijk geen verplichting om hiervan gebruik te maken. 

Steeds meer luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid aan om online in te checken maar nog niet allemaal. Tevens kan het zijn dat je ticket een onderdeel is van een groepsticket ook dan kun je niet vooraf online inchecken en zal dit op de luchthaven gedaan worden. 

Na het maken van je boeking ontvang je specifieke informatie over de mogelijkheden voor jou boeking maar mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat vanzelfsprekend graag en geven je antwoord op je vragen.