Zijn er in de door mij geboekte accommodatie faciliteiten voor een baby zoals een babybedje?

Wanneer je op vakantie gaat met je kind of baby dan zijn er extra faciliteiten gewenst. Je kan natuurlijk veel vanuit thuis meenemen maar een bedje wordt wel lastig. Daarom kun je bij boeking al doorgeven dat je een babybedje nodig hebt. Tijdens het boekingsproces kom je de mogelijkheid tegen om extra opmerkingen toe te voegen, hier dien je door te geven dat je als preferentie een babybedje nodig hebt. Je vindt dit terug in de boekingsbevestiging maar ontvangt hier geen aparte bevestiging meer van.

Indien je na boeking alsnog een babybedje toe wilt voegen neem dan contact op met onze reserveringsafdeling, zij zullen deze aanvraag in de boeking zetten en doorgeven aan de uitvoerende reisorganisatie. 

Het blijft altijd een preferentie, dus voorkeur, echter hebben wij nog nooit meegemaakt dat er geen babybedje beschikbaar was.

Zijn er kosten verbonden aan een babybedje?

In de meeste gevallen is het huren van een babybedje tegen een geringe vergoeding. Wanneer de kosten hiervan zijn doorgegeven door de accommodatie dan zal dit bij de informatie op onze website beschreven staan, is dit niet het geval dan heeft de accommodatie het niet doorgegeven maar kan er niet vanuit worden gegaan dat er geen kosten zouden gelden. De kosten voor een babybed dienen altijd ter plaatse te worden betaald.