Wanneer kan ik mijn reisbescheiden verwachten?

In tegenstelling tot de boekingsbevestiging die je direct na het maken van de boeking ontvangt per mail zal u de reisbescheiden later ontvangen. Wij doen ons uiterste best om u de reisbescheiden 1 week voor vertrek te mailen, echter wanneer u ze 5 werkdagen voor vertrek nog niet per mail heeft ontvangen neem dan direct contact met ons op. Wij gaan samen kijken waarom er vertraging is opgelopen of dat de mail in uitzonderlijke gevallen in de spambox terecht is gekomen.

Wanneer u slechts enkele dagen voor vertrek de boeking maakt dan kan het voorkomen dat uw reisbescheiden klaarliggen op de luchthaven van vertrek bij de balie van de uitvoerende reisorganisatie. Dit kan vaak niet anders omdat er gewoonweg te weinig tijd is om de reisbescheiden bij u te krijgen. Wanneer u een last minute geboekt heeft nemen wij direct na boeking contact met u op en alles even goed door te spreken, zo kunt u met een gerust hart uw koffer gaan pakken en hebben wij weer een extra persoonlijke service geboden. 

Indien uw uitvoerende reisorganisatie een Duitse is dan zullen de reisbescheiden ook in het Duits zijn. We mogen deze documenten niet zomaar vertalen omdat deze allemaal officieel zijn uitgevaardigd. Mochten er zaken niet duidelijk zijn geef het door aan een van onze medewerkers en samen gaan we met u even alles doorlopen.