Hoe kan ik een klacht indienen bij Directbookers?

Ondanks dat aan de selectie en samenstelling van de reis door ons veel zorg en aandacht besteed wordt kan het voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent en hierover een klacht wilt indienen. Hieronder zullen wij het een en ander toelichten zodat jij weet wat je kan doen om de klacht aan ons kenbaar te maken. 

Een klacht tijdens je vakantie:

Directbookers is voor en na jou vakantie als reisorganisatie je eerste aanspreekpunt. Ervaar je problemen met iets of wil je nog wat kwijt naar aanleiding van jou vakantie dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen er alles aan doen om zaken netjes en correct op te lossen. Wanneer je ter plaatse bent is het net even anders. De voor jouw reis uitvoerende reisorganisatie is gedurende je op je bestemming bent je eerste aanspreekpunt. Zij werken samen met een lokale vertegenwoordiging of reisleiding die je dan met eventuele problemen verder zal helpen. 

Deze vertegenwoordiging kan het snelst eventuele problemen voor je oplossen omdat zij de locatie en de afspraken die gemaakt zijn met bijv. de accommodaties allemaal kennen. Zo zijn de lijntjes het kortste en kun je weer snel verder gaan met genieten van je welverdiende vakantie. 

De gegevens van de reisleiding ter plaatse vindt je bij je reisbescheiden of bij aankomst op de luchthaven van je bestemming. Hier ontvang je meestal een welkomstenvelop met veel nuttige informatie voor tijdens je verblijf. Tevens staan hier telefoonnummers van de reisleiding in vermeld die je kan benaderen als er zich toch een probleem voordoet. Je kunt dan vragen of er even iemand langskomt om je klacht door te nemen en te kijken hoe dit opgelost kan worden. 

Vul samen altijd een officieel klachtenrapport in en vraag hiervan een kopie. Mocht de klacht uiteindelijk niet naar tevredenheid zijn opgelost dan moet dit formulier bij een eventuele schriftelijke klacht na afloop van je vakantie worden toegevoegd. Zonder dit formulier wordt de klacht volgens de ANVR voorwaarden niet in behandeling genomen. 

Wij gaan ervan uit dat wanneer er onverhoopt toch klachten ingediend worden wij deze allemaal naar wens op zullen lossen echter kan het zo zijn dat wij de klacht doorgeven aan onze desbetreffende partner om zo samen met hen je een goede passende oplossing te bieden.

Wil je op dit moment een klacht indienen klik dan hier voor het klachtenformulier.