Ik heb een voorkeur voor mijn reis, kan ik dit doorgeven?

Een voorkeur ofwel een preferentie zijn bij de boeking aan te geven. De uitvoerende partner zal deze voorkeuren doorgeven bij de accommodatie op het moment van boeking. Een voorkeur biedt nooit een garantie, hiervoor gelden essenties maar deze kunnen niet bij iedere accommodatie worden aangegeven en zijn vaak medisch van aard.

Van een doorgegeven preferentie ontvangen wij nooit een definitieve terugkoppeling, vanzelfsprekend zal de accommodatieverschaffer zijn/haar best doen de gevraagde voorkeur te honoreren. Bij voordeelkamers kunnen er vaak geen voorkeuren worden aangegeven omdat deze vaak al een aparte ligging en uitzicht hebben. 

Verschil tussen preferentie en essentie

Een essentie wordt eigenlijk alleen maar geaccepteerd bij een accommodatie als er een medische noodzaak aan ten grondslag ligt. Denk hierbij aan het afhankelijk zijn van een rolstoel en er dus een aangepaste kamer vereist is. Indien er een essentie geldt voor de boeking neem dan te allen tijde contact met onze medewerkers op. Zij zullen je met raad en daad bijstaan en u voorzien van de juiste informatie en formulieren om alles voor je tot in de puntjes te regelen. Genieten van een onbezorgde vakantie moet voor iedereen mogelijk zijn!

LET OP!! Heb je een medische essentie nodig neem dan contact met ons op voordat je de boeking definitief boekt. We gaan dan samen met je kijken naar alle mogelijkheden en de boeking zal dan pas definitief worden als alles geregeld is. Heb je al een boeking gemaakt dan is deze definitief en kan het zijn dat er annuleringskosten verbonden zitten bij het niet akkoord komen van de essentie.