Ik heb een boeking gemaakt maar heb geen boekingsbevestiging ontvangen?

Het kan door verschillende oorzaken zijn dat je nog geen boekingsbevestiging ontvangen hebt. Dit kan komen doordat het ingevoerde mailadres niet juist is of dat onze uitgaande mail door jouw mailprovider gezien wordt als spam, check dus ook altijd je spambox alvorens je contact met ons opneemt. 

Wanneer een boeking in speciale gevallen niet direct door gekoppelt kan worden naar de uitvoerende partner krijg je hier direct na boeking een melding van per mail.  De definitieve bevestiging volgt wanneer onze medewerkers de boeking handmatig hebben doorgegeven aan onze partner. We doen ons uiterste best dit binnen 24 uur te bewerkstelligen. Mocht de reis uiteindelijk om welke reden dan ook niet geboekt kunnen worden dan nemen wij om die reden telefonisch contact op met de hoofdboeker. 

Mocht je na een aantal uren na het maken van de boeking  geen enkele mail of telefonisch contact met ons gehad hebben neem dan contact met onze reserveringsafdeling op, we gaan dan meteen kijken wat de oorzaak zou kunnen zijn en lossen het dan voor je op.