Welke voorwaarden qua hand- en ruimbagage gelden bij KLM?

Ook bij de meeste vluchten van de KLM is ruimbagage niet meer inbegrepen bij de reissom. De regels met betrekking tot hand- en ruimbagage zijn onderhevig aan wijzigingen. Qua handbagage mag je 1 stuk meenemen en 1 accessoire. De handbagage mag maximaal 1 tas of koffertje zijn van 55 x 35 x 25 cm. Onder accessoire wordt gezien: handtas, aktetas, camera of laptop. Tezamen mag dit niet zwaarder zijn dan maximaal 12 kg. Ruimbagage kun je normaal gesproken tijdens het maken van je boeking meteen bijboeken dan zie je ook meteen wat de kosten zijn, wel zo makkelijk. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zullen wij je op de boekingsbevestiging hierover informeren. Je kan normaliter bagage bijboeken tot 24 uur voor vertrek.

Voor vluchten naar verre bestemmingen is ruimbagage soms wel bij de reissom inbegrepen, dit staat dan duidelijk vermeld met de vrijdom in aantal kilo’s. Meestal is dit op verre bestemmingen 23 kilo.

Mocht je alle bagageregels van KLM nog even willen lezen klik dan hier. Mochten er nog vragen zijn waar je ons voor nodig hebt neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.