1Uw vakantiebestemming

2Uw vakantieperiode

  1. Selecteer vertrek- en terugdata:

    1. Aantal dagen:

3Uw vakantiebudget

Over Directbookers

De internetverkoper met een persoonlijke touch


Directbookers.nl is een nieuwe reisorganisatie die haar reizen via internet aanbiedt met een persoonlijk tintje. U kunt met al uw vragen over onze reizen bij ons Direct terecht. U kunt ons mailen maar ook bellen, u krijgt bij ons geen bandje, maar Direct iemand aan de telefoon en Direct een antwoord op uw vragen. U heeft bij ons geen wachtenden voor u, maar wordt Direct geholpen, bij drukte noteren wij uw telefoonnummer en bellen wij u terug ! Iedereen die bij ons boekt bellen wij Direct op, om de boeking door te nemen, wij kennen onze accommodaties en bestemmingen en voorzien u graag van eerlijk advies.

Wij zijn telefonisch Direct bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur, vrijdagavond zelfs tot 21:00 uur en op zaterdag zijn we er van 09:00 tot 16:00 uur. Indien u ons op onze werkdagen mailt voor twee uur 's middags, krijgt u van ons Direct dezelfde dag nog een reactie.

Opgeteld hebben onze werkneemsters ongeveer 45 jaar ervaring in de reiswereld, uw vakantie is bij ons dus in perfecte handen!

Voor de wintersport zijn wij een echte Andorra specialist, dit prachtige belastingvrije staatje in de Spaanse pyreneen is een absolute aanrader voor de wintersporter die ook van sfeer en gezelligheid houdt. Wij zijn er geweest en hebben voor u alvast de hotels bekeken, de pistes bezocht, het heerlijke eten geproefd en de apres ski uitgetest. Andorra heeft ons hart gestolen, misschien binnenkort ook dat van u ? We bevelen u Andorra van harte aan, neem gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van advies!

Voor de zomermaanden hebben we de Spaanse Costa Brava en Dorada in ons programma evenals het Italiaanse Rimini. Geniet van de langgerekte zandstanden, de vele bezienswaardigheden en het bruisende uitgaansleven. Directbookers.nl heeft in deze plaatsen een breed scala aan accommodaties dus voor elk wat wils.

Binnenkort nog meer bestemmingen, houdt onze site in de gaten!

Directbookers.nl selecteert voor u de beste reizen voor de laagste prijs, boek uw vakantie bij Directbookers.nl en ontvang de persoonlijke service er gratis bij!!

Wij wensen u alvast veel plezier met het uitzoeken en vinden van uw welverdiende vakantie!!

Met vriendelijke vakantiegroet,
Directbookers.nl