Soort vakantie

Bestemming

Reisperiode

Verzorging

  • een van de grootste steden van Amerika
  • Wandel over de Walk of Fame
  • Voel jezelf een beroemdheid in Beverly Hills
  • Ga een dag uit naar Disneyland

Hotel Travellers Autobarn Campervan Rentals San Francisco

Verenigde Staten / Californië / Hayward

Met een camper door Amerika, wie wil dat nou niet? Doen en laten wat je wilt, ter plekke beslissen om nog even te blijven of weer verder te gaan

23 juni 2021Vanaf
€   476,-
Direct boeken

Hotel Travellers Autobarn Campervan Rentals Los Angeles

Verenigde Staten / Californië / Los Angeles

Met een camper door Amerika, wie wil dat nou niet? Doen en laten wat je wilt, ter plekke beslissen om nog even te blijven of weer verder te gaan

23 juni 2021Vanaf
€   462,-
Direct boeken


Informatie

Los Angeles is op New York na, de grootste stad van de Verenigde Staten.

Wie aan Los Angeles denkt, denkt aan Hollywood. Een bezoek aan Los Angeles zonder Hollywood is niet mogelijk. Maak een wandeling over de Sunset boulevard je vindt er veel restaurants, boetieks en billboards. Wat niet mag ontbreken is een bezoek aan de Walk of Fame, het Dolby Theatre en ga naar de film bij El Capitain. De lijst met bezienswaardigheden in Los Angeles is oneindig.  

Een andere must is een bezoek aan Venice Beach. Dit strand zal je voornamelijk kennen van de film Baywatch. Het strand wordt drukbezocht en heeft een brede boulevard. Als je in je zwembroek of bikini op het strand ligt zal je het echte Amerika gevoel ervaren.

Op zoek naar iets exclusievers ? Breng dan een bezoek aan Rodeo Drive en Beverly Hills. Loop over de Rodeo Drive langs tientallen exclusieve winkels. Wie weet loop je misschien nog wel een filmster tegen het lijf! Wanneer je je winkelhart hebt opgehaald kan je een bezoek brengen aan Beverly Hills. In deze wijk vind je bijna alleen maar grote en luxe villa’s van Amerikaanse beroemdheden. Wil je alle ins en outs weten. Boek dan een tour met gids.

Bezoek je Los Angeles met het hele gezin, maak dan een stop bij de verschillende pretparken. Pretpark Universal Studios , hierbij kan je een kijkje nemen achter de schermen om te zien hoe de films gemaakt worden. Daarnaast vind je er verschillende attracties, van achtbanen tot een Studio Tour.

Liever opzoek naar het echte werk, ga dan naar Six Flags Magic Mountain, dit pretpark heeft de grootste hoeveelheid aan achtbanen.

En last but not least, Disneyland! In Los Angeles vind je ook een Disneyland Park, sluit de dag af met een large coke en geniet met het hele gezin van de vuurwerkshow.

In Los Angeles kan je van alles beleven!